Perfect door изработва кухни по размер и на ниски цени, с вратички от ПДЧ, МДФ и Масив, както и вратички от МДФ на реномираната марка Модекс.
Само ни се обадете и ще получите безплатен проект и консултация за кухня или други мебели съобразени с отделеният от Вас бюджет.
Кухни по индивидуален проект.
Фирмата ни има монтажни групи и производствени мощности за създаването на всяка желана кухня.

Цени на кухни:
Ценообразуването на всяка кухня е индивидуално – изготвя се безплатен проект по размери и избор на материали от клиента и се остойностява.
Винаги правим за първоначалният проект две оферти:

  1. - Врати МДФ/ корпус ПДЧ стандарт мат
    - Врати ПДЧ стандарт мат/ корпус ПДЧ стандарт мат

Ако клиента е решил да поръча, то тогава се вземат размери на място на обекта от оторизиран човек на фирмата ни. След това се отразяват промените на проекта и окончателно се обсъжда с клиента кухнята. Изработването на мебелите е 35 работни дни.

Понякога, ако клиента желае по-кратък срок, то тя може да бъде произведена и монтирана по-бързо, ако е от ПДЧ.

Безплатен и не ангажиращ проект за кухня или други мебели се изготвя в рамките на 1-3 работни дни.

Уредите за вграждане, които предлагаме са: TEKA, FABER, NARDI, LINO, EUROLUX, SMEG, EDESA, FAGOR, ELICA.Ако сте си избрали уреди от друго място или друга марка-без проблем ще ги вградим.

Описание за изработването на вратички МДФ Модекс:

Модекс е първата поточна линия в България за производство на мебелни елементи и кухненски вратички с 3D мембранна технология/ елементите са без кант, обхванати отвсякъде с 0.40 mm PVC фолиото/ .

Поточната линия е оборудвана с Италианска и Германска технология.

Всеки етап на производството ни се извършва в компютърна среда.С помоща на CNC MOONCAM центъра зададената от вас форма и модел се изработва върху специално произведения за нас МДФ CAMSAN с висока плътност, след което се облицова с 0,40 мм. PVC фолио във вакумнно-мембранна преса WEMHОNER 3D VARIO.

МОДЕКС се утвърди като качествен производител на MDF вратички за производителите на мебели, кухни, мебели за баня, производство на мебелни вратички, табли за маси, табли за офис мебели, детски стаи, табли за легла (спални) и врати.

Всички кухненски гланцови вратички са облицовани с PVC фолио, което не се драска на фирма РЕНОЛИТ - GERMANY

При произведените от нас детайли се съобразяваме със специалните размери и цветове на клиента като се стараем да задоволим най-високите изисквания на всеки наш клиент.Работим с висококачествени материали и с бързи срокове на изпълнение. В сектора на мебелното производство винаги сме на Ваше разположение, целта ни е да дадем на крайния потребител винаги най – доброто качество.